Zorgeloos je auto afleveren

Onderhoud & reparatie

Auto onderhoud Veghel

Autobedrijf Albert Hurkmans BV aan het Heuvelplein 1 te Veghel is per 1 juni 2019 verder gegaan onder de nieuwe naam; Autoplein Veghel BV.

Wielen balanceren

Dit is onze Bosch WBE 4435. Dit balanceer apparaat zorgt voor optimale balans tijdens iedere autorit. U heeft vast wel eens meegemaakt tijdens een autorit dat het stuur in uw handen begint te trillen bij bepaalde snelheden.

Diagnose stellen

Omdat wij uw auto graag zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, hebben wij gekozen voor deze Bosch FSA 760 voertuigsysteemanalyse in combinatie met de Bosch KTS 560 diagnosetester.

Airco

Waarschijnlijk gebruikt u uw airco het hele jaar door. Dat is een goede gewoonte want dat is beter voor de airconditioning dan stilstaan. De druk in een airco-systeem daalt ongeveer met 10% per jaar ongeacht het aantal bedrijfsuren van het systeem.

Banden vervangen/wisselen

Of het nou om 14″ banden of om 24″ banden gaat, deze Corghi Artiglio Master gaat geen band uit de web. Met dit hi-tech bandenapparaat kunnen wij snel banden wisselen zonder daarbij uw wielen te beschadigen

Whatsapp