Zorgeloos je auto afleveren

Onderhoud & reparatie

U bent bij AUTOJORG aan het juiste adres voor efficiënt onderhoud aan uw auto. Onze monteurs zijn vakkundig en de werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur. We werken tegen gunstige tarieven en u weet vooraf waar u aan toe bent. Na het bezoek aan de werkplaats, staat uw auto altijd gewassen weer klaar. Ook kunt u zonder meerprijs gebruik maken van vervangend vervoer. Kortom, we zorgen ervoor dat u graag bij ons terug komt!

Banden vervangen/wisselen

Of het nou om 14″ banden of om 24″ banden gaat, deze Corghi Artiglio Master gaat geen band uit de web. Met dit hi-tech bandenapparaat kunnen wij snel banden wisselen zonder daarbij uw wielen te beschadigen

Wielen balanceren

Dit is onze Bosch WBE 4435. Dit balanceer apparaat zorgt voor optimale balans tijdens iedere autorit. U heeft vast wel eens meegemaakt tijdens een autorit dat het stuur in uw handen begint te trillen bij bepaalde snelheden. Door dit moderne apparaat zijn wij verzekerd dat we uw banden binnen no-time weer uitgebalanceerd hebben. Mede door de pneumatische wielopspanning en de meetduur van slechts 6 seconden zorgen we dat u snel trillingvrij de weg weer op kunt. Uiteraard wordt iedere nieuw gemonteerde band ook uitgebalanceerd op deze machine.

Diagnose stellen

Omdat wij uw auto graag zo snel mogelijk weer op de weg willen hebben, hebben wij gekozen voor deze Bosch FSA 760 voertuigsysteemanalyse in combinatie met de Bosch KTS 560 diagnosetester. Dit zijn beide de meest recente en meest uitgebreide varianten uit het uitleesapparatuur programma van Bosch. Deze investeringen zorgen dat we zo snel mogelijk de oorzaak van beaalde problemen/storingen in uw auto kunnen vinden, en nog veel belangrijker is, dat we de problemen/storingen mede door deze apparaten snel kunnen oplossen.

Airco

Waarschijnlijk gebruikt u uw airco het hele jaar door. Dat is een goede gewoonte want dat is beter voor de airconditioning dan stilstaan. De druk in een airco-systeem daalt ongeveer met 10% per jaar ongeacht het aantal bedrijfsuren van het systeem. Als de druk te ver daalt, functioneert de airco niet meer optimaal. Laat dus periodiek uw airco systeem door ons onderhouden en controleren op eventuele lekkages in het systeem.

Whatsapp